top of page

Aluminium schuifpuien

Moderne oplossingen en design zijn mogelijk met aluminum schuifpuien. Sterke, duurzame profielen maken het mogelijk om structuren van grote afmetingen te creëren.

Aluminium schuifpuien

aluminium schuifpui

MB 59 systeem

Aluminium schuifpuien worden steeds populairder onder eigenaren van terrassen en balkons. Het is de laatste trend in de architectuur. Traditionele balkonramen worden vervangen door grote glazen constructies. De profielen van het MB 59-systeem zijn uiterst duurzaam. Zij geven de mogelijkheid om constructies te maken, die uit maximaal 6 vleugels bestaan. Hierdoor kunt u een spectaculaire combinatie van uw interieur met de natuurlijke omgeving creëren, evenals comfortabele toegang tot het terras, het balkon of de open ruimte van de tuin. Montage is mogelijk zowel in individuele gebouwen als in grotere constructies, zoals vliesgevels. Creëer vaste indelingen met het glas direct in het kozijn gemonteerd.

aluminium schuifpui

MB-77 HS systeem 

Een aluminium schuifpui garandeert een optische vergroting van het interieur en vullen deze met natuurlijk licht. Dankzij de juiste constructie van de profielen zit de deur op basis van het MB-77 HS-systeem ook vol met thermisch comfort en gebruiksgemak. De gebruiker kan kiezen voor één van de verschillende beschikbare deursystemen. Kaders zijn verkrijgbaar in twee varianten - twee rails en drie rails. Het systeem wordt gekenmerkt door de gesloten vorm van de glaslijsten. Creëer een vaste indeling met het glas direct in het kozijn gemonteerd. MB-77 HS biedt u extra oplossingen waarmee u zelfs de meest complexe constructies kunt vervaardigen.

Terras deuren

SLIDE GLASS

Slide glass is een schuifsysteem voor moderne interieurs (het heeft geen thermische onderbreking), waar gebruikers ergonomie en een aantrekkelijk design verwachten, geaccentueerd door de beschikbaarheid van grote hoeveelheden natuurlijk licht. Het wordt ook gebruikt als element voor terassen, overkappingen en pergola's, waar het wanden creëert om gebruikers tegen de wind te beschermen. Het wordt gekenmerkt door een minimale zichtbaarheid van het profiel terwijl de beglazing wordt vergroot. De verhouding tussen het glasoppervlak en het profiel is aanzienlijk gunstiger dan bij traditionele schuifsystemen. De grote glasoppervlakken zijn veilig dankzij het gebruik van 10 mm gehard glas. De actieve vleugels sluiten met behulp van ingebouwde zijsluitingen of speciale sloten.

bottom of page