top of page
d588db22-694d-426b-9cb5-1ad67c522e88.JPG

Kunststof kozijnen

Een ruime keuze aan systemen, warme profielen, eindeloze ontwerp mogelijkheden. Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolatiewaarde en hebben nauwelijks onderhoud nodig. U kunt kiezen uit een breed pallet aan kleuren met optioneel een fraaie houtnerf. Wij geven 10 jaar garantie op al onze kozijnen. 

Kunststof Profielen

Kuststof kozijn

Ideal 7000 kunststof profiel

Het Ideal 7000 profiel is een van de meest gekozen Kunststof-profielen uit ons assortiment. Het profiel heeft de uitstraling van een houten blokprofiel en is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, ook met houtnerf. De kozijnen kunnen geleverd worden met HR ++ en Triple beglazing. Doordat het profiel is opgedeeld in 5 luchtkamers kent dit profiel een hoge isolatiewaarde. 

Kuststof kozijn

Ideal 7000 new kunststof profiel

Moderne architectuur vraagt om nieuwe standaarden op technisch, functioneel en esthetisch vlak. Kozijnen op basis van het 7000 New systeem zijn een geheel nieuwe benadering van energiezuinigheid.

 

De eliminatie van staal uit het profiel betekent tegelijk eliminatie van koudebruggen en dus de mogelijkheid om nog betere warmteoverdrachtsparameters van de profielen te verkrijgen. Profielen met een inbouwdiepte van 85 mm bieden tevens enorme keuzemogelijkheden voor het type beglazing. Kies voor een raam met tweekamerbeglazing en warme afstandhouder om een warmteoverdrachtscoëfficiënt van 0,77 W/m²K te verkrijgen

bottom of page