top of page
IMG_1724.JPG

Aluminium kozijnen

De beste systeemoplossingen voor uw ramen met onze aluminium kozijnen. Kiest u voor aluminium dan heeft u een duurzaam, economisch product met een elegante uitstraling. De mogelijkheden met aluminium zijn groot, wij adviseren u graag. De kozijnen hebben nauwelijks onderhoud nodig.

Aluminium profielen

MB 79N profiel

Het MB 79N systeem is een economisch raam- en deursysteem dat voldoet aan strengere normen voor thermische en akoestische isolatie. Het is de opvolger van het zeer populaire en in de bouw veel gebruikte MB-70 systeem. Door zijn hoge sterkte en duurzaamheid creëert het grote bouwkundige mogelijkheden. Het wordt gebruikt om een breed scala aan schrijnwerk te maken, waaronder vaste, draai-, kiep- en schuiframen, enkele en dubbele buitendeuren en winkelpuien met deuren.

MB-86N profiel

Het MB-86N aluminium systeem is een opvolger van het populaire en veelgebruikte MB-86 systeem in de bouwsector. De aanpassing bestaat uit de toepassing van innovatieve pakkingen en thermische onderbrekingen van de nieuwste generatie. Dit alles om nog betere thermische en luchtdichtheidsparameters te bereiken. Dit maakt het tot een energie-efficiënt product dat zorgt voor comfort en lagere verwarmingskosten. Het systeem omvat ook de MB 86N SI-variant met extra isolerende inzetstukken in de profielen om de ramen nog warmer te maken. De gebruikte technologie, waarbij speciaal ontworpen aluminium profielen worden gebruikt, zorgt voor een langere levensduur van het product. Dit maakt het mogelijk zeer grote en stabiele constructies te maken met uitgebreide beglazing.

MB-104

Ramen die zijn gemaakt op basis van het systeem MB-104 voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van thermische isolatie. Het systeem combineert technische mogelijkheden, een uitstekende thermische bescherming en esthetiek. MB-104 heeft drie-kamerprofielen, waarbij het centrale deel fungeert als een isolatiekamer.

Decal 110 Steelsysteem

Aluminium ramen die zijn gemaakt op basis van het Decal 110 Steelsysteem onderscheiden zich absoluut qua uitstraling. Ze worden gekenmerkt door hun "steel look". De karakteristiek gesneden profielen verwijzen naar het stalen schrijnwerk. Er kunnen ramen worden vervaardigd met een vaste of een beweegbare stijl.

 

Voor ramen op basis van het Decal 110 Steel-systeem adviseren wij de installatie van roeden, die in combinatie met het stalen uiterlijk van de kozijnen het gebouw een interessante, iets industriëlere uitstraling geven.

Decula 88 Standard profiel

Tijdloze oplossing voor moderne projecten. Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

Decalu 88 Standard is het basissysteem van de Decalu-productlijn. Desondanks creëert het op zichzelf al geweldige prestatiemogelijkheden. Het systeem wordt aanbevolen voor de productie van Monoblockof renovatieramen.

bottom of page